hantverkarsystrar.blogg.se

En pysselblogg

Lucka 20 & 21

Publicerad 2016-12-22 16:17:12 i Allmänt,

Tyvärr kom livet lite i mellan och jag har inte hunnit att sitta vid datorn. Jag kommer ligga en dag back även idag. Tyvärr har jag inte hunnit ta mycket bilder. Men bakom lucka lucka 20 är kryddblandning. Blanda ihop en rolig kryddblandning och ge bort i present. Tex tacokrydda för det som älskar tacomys eller en god dippblandning. Ovan har jag blandat torkad vitlök, vitpeppar, basilika och salt.
 
Lucka 21 är ett plastdjurshalsband. Eftersom plastdjur var en stor trend att pyssla med för något år sedan ha man en del liggandes. Vad passar inte bättre än att göra ett halsband av dem. Snurra ner en ögleskruv och häng i en kedja.
 

Lucka 19: Chokladpinne

Publicerad 2016-12-19 20:41:05 i Bakning,

Dagens lucka är till gottegrisen. En chokladpinne att ha till varm choklad. Super enkelt att göra så nära julafton och ge ort till någon.
Detta behöver man:
  • Choklad
  • plast snapsglas
  • cake pops pinnar
  • vit choklad
  • Skål som tål värma
  • kastrull
  • vatten
Smält chokladen i ett vattenbad. Häll över den smälta chokladen i snapsglasen och tryck ner en pinne. Låt chokladen stelna i kylen. Smält den ljusa chokladen i vattenbad. Dra ur pinnarna och ringla över den vita chokladen. När den har stelnat är det bara att slå in dem och ge till gottegrisen.

Min disneygran

Publicerad 2016-12-19 13:37:00 i Jul,

Varje år efterträvar jag att ha en disneygran och varje år tillkommr något nytt. I år är det en ljusslinga med färgade lampor och denna söta kula min man fick av mig i sin adventskalender.
Jag älskar julgranskulor. Jag har lite mer än en flyttkartong med massa roliga varianter på kulor.
En del gör jag om på olika sätt så det blir mina personliga. Som dessa ovan.
Jag försöka ha alla färger. Enda jag inte har är orange för den färgen klarar jag inte.
Under granen vaktar nissen med sina grisar.

Om

Min profilbild

Välkommen till min sida där jag delar med mig av vad jag pysslar med.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela